132 studenta korisnici stipendije

Foto: Unsplash

Opština Bačka Topola pokazuje kontinuiranu podršku obrazovanju kroz unapređenje programa stipendiranja studenata visokog obrazovanja u školskoj 2023/2024. godini. Ova godina obeležava značajan napredak, jer je ukupan broj studenata koji su ispunili uslove konkursa za opštinske stipendije porastao na 132, uključujući i 19 studenata master studija. Napomena o uključivanju studenata master studija u program stipendiranja, koja je prvi put uvedena prošle godine, pokazuje proširenje opsega podrške lokalne samouprave.

Posebno važan aspekt ove godine je značajno povećanje iznosa stipendija. Dok su studenti ranije primili mesečnu podršku od 5.000 dinara tokom devet meseci, ove godine je iznos povećan na 8.000 dinara mesečno. Ovo povećanje nije samo financijska podrška, već i simbol priznanja važnosti obrazovanja u lokalnoj zajednici.

Studenti koji su se kvalifikovali za stipendiju mogu potpisati ugovor u Opštinskoj upravi, koja se nalazi na adresi ulica Maršala Tita br. 30. Radno vreme za potpisivanje ugovora je svakog radnog dana od 8:00 do 14:00 časova, gde ih dočekuje Radmila Uskoković, zadužena za ovaj proces. Ovo predstavlja priliku za studente da ostvare dodatnu finansijsku podršku koja će im pomoći u daljem akademskom napretku.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare