Dežurna lica za vreme sprovođenja izbora

U susret lokalnim izborima zakazanim za 17. decembar 2023. godine, važno je istaći ključne osobe zadužene za organizaciju i sprovođenje izbornog procesa u našoj opštini. Ove informacije su od suštinskog značaja za građane, kao i za sve učesnike izbornog procesa.

Dežurno lice Opštinske izborne komisije je Arpad Mak. On je dostupan za sva pitanja vezana za rad izborne komisije. Možete ga kontaktirati na broj telefona 062783821. Njegova uloga je ključna u koordinaciji izbornih aktivnosti i odgovaranju na upite građana vezane za izbore.

Sekretar Opštinske izborne komisije, Peter Sedlar, takođe igra važnu ulogu. On je odgovoran za administrativne poslove u vezi sa izbornim procesom. Peter je dostupan na broju 0638569762 za sve administrativne upite.

Dežurno lice pisarnice Opštinske uprave, Eva Ađva, je osoba sa kojom se možete obratiti za dokumentaciju i informacije vezane za opštinsku administraciju u kontekstu izbora. Njen kontakt telefon je 0645570369. Ona će vam pomoći u vezi sa svim pitanjima o dokumentima neophodnim za izborni proces.

Za vođenje Jedinstvenog biračkog spiska je zadužen Norbert Satmari. On je dostupan na broju 0648624440 i pruža sve potrebne informacije vezane za birački spisak, uključujući i informacije o registraciji birača.

Ove informacije su od vitalnog značaja za transparentan i pravedan izborni proces. Svi građani koji imaju pitanja ili nedoumice u vezi sa nadolazećim izborima mogu se obratiti navedenim osobama za sve potrebne informacije i pomoć.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare