Budi reporter

Želite da postanete dopisnik našeg Bačkotopolskog informativnog portala? Imate priliku! Postanite reporter i doprinesite našoj medijskoj zajednici. Bez obzira da li ste bili svedok važnog događaja, imate ekskluzivnu informaciju ili želite da ukažete na društvene teme i probleme – mi vas pozivamo da podelite svoje priče.

Kako to možete uraditi? Veoma jednostavno! Koristite našu kontakt formu ispod teksta da biste nam poslali vesti, informacije ili predloge. Ako imate fotografije ili video materijale koji prate vašu priču, slobodno ih priložite. Vaše doprinose i informacije ćemo pažljivo razmotriti i, ukoliko se ukaže potreba, istražiti ih kako bismo doneli relevantne vesti našim čitaocima.

Obratite pažnju da se slanjem vaših materijala našem portalu slažete sa time da ćemo ih koristiti u svrhu informisanja javnosti. Vaša saradnja je od suštinskog značaja za razvoj naše medijske platforme, i radujemo se vašim doprinosima koji će obogatiti naš sadržaj. Hvala što ste deo našeg tima i što zajedno činimo našu lokalnu zajednicu bolje informisanom.