Danas tribina „I tvoj glas znači“ u pristorijama Mesne zajednice

Neformalna grupa građana “KiKireKi” (Ko? Za koga?) organizuje važan događaj u Bačkoj Topoli, usmeren ka podizanju svesti o značaju učešća građana u političkom procesu. Tribina pod nazivom “I tvoj glas znači” zakazana je za utorak, 12. decembra, s ciljem da motiviše građane Bačke Topole, posebno mlade, manjinske zajednice i najugroženije grupe, da aktivno učestvuju na predstojećim izborima.

Govornici na tribini će biti profesorka matematike Andrea Besedeš iz Stare Moravice, aktivna u Pokretu slobodnih građana, i dr Peter Červenak iz Bačke Topole. Njihovi govori će se fokusirati na važnost građanske dužnosti, izlaznosti na izbore, i kako pojedinačni glasovi mogu uticati na lokalnu i nacionalnu političku scenu.

Organizatori naglašavaju da će tribina pružiti priliku građanima da dobiju odgovore na česta pitanja i nedoumice vezane za izlazak na biračka mesta, kao i da diskutuju o problemima sa kojima se susreću u političkom procesu. Osim direktnog učešća, tribina će biti dostupna i putem online platforme, omogućavajući široj publici da se uključi u raspravu.

Tribina će se održati u prostorijama Mesne zajednice “Bačka Topola”, na adresi Glavna 44, sa početkom u 18 časova. Ovo je izuzetna prilika za građane Bačke Topole da se informišu, uključe u debatu i doprinesu jačanju demokratskih procesa u svojoj zajednici.

Link za online prisustvo tribini: https://meet.google.com/por-rmid-whp

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare