Klizalište na raspolaganju do 11. februara u Bačkoj Topoli

Iskustvo poslednjih nedelja ukazuje na neočekivano veliko interesovanje za klizanje u Bačkoj Topoli. Ova popularna zimska aktivnost privukla je pažnju veću nego što se prvobitno očekivalo. U cilju zadovoljenja potreba ljubitelja klizanja, glavni pokrovitelj, Lokalna samouprava Opštine Bačka Topola, zajedno sa organizatorima – Mesnom zajednicom Bačka Topola, Javnim preduzećem „Komgrad“ i Domom kulture opštine Bačka Topola, doneli su odluku da montažno klizalište ostane otvoreno duže od planiranog perioda. Ovo produženje omogućava zainteresovanima da besplatno uživaju u čarima klizanja sve do 11. februara.

Na klizalištu su već održani brojni organizovani programi koji su privukli veliki broj posetilaca. Međutim, i van ovih specifičnih događanja, postoji kontinuirano interesovanje za rekreativno klizanje. Ova produžena prilika omogućava svim ljubiteljima zimske zabave da nastave uživanje na ledu, a takođe pruža prostor za dodatne spontane aktivnosti.

Svi ovi napori i inicijative od strane lokalne samouprave i organizatora imaju za cilj stvaranje prijatnog ambijenta za građane Bačke Topole, pružajući im mogućnost da uživaju u zimskim radostima i zajedničkim aktivnostima.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
5 1 glas
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare