Podela boračkih legitimacija u opštini Bačka Topola


Po ugledu na opštine i gradove koje vode računa o porodicama palih boraca i invalida rata, opština Bačka Topola je pripremila legitimacije za ovu kategoriju građana Bačke Topole.
Ovim povodom, Bačku Topolu je posetila pomoćnica ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i u sali Skupštine opštine Bačka Topola uručila legitimacije borcima sa teritorije opštine Bačka Topola.Ovom legitimacijom biće omogućeni značajni popusti i privilegije u kompanijama širom Srbije.
Uručenju legitimacija je prisustvovao predsednik Skupštine opštine Bačka Topola, Saša Srdić, koji je istakao da nam je važna briga o svakom borcu bez obzira na kategoriju.
Država je još jednom pokazala brigu i zahvaljujući ozbiljnim reformama predsednika Vučića, postala dovoljno finansijski stabilna da bi podržala porodice palih boraca i ratnih vojnih invalida.
Podsećamo, opština Bačka Topola ima 44 porodice palih boraca, čiji su članovi porodica dali živote u odbrani Otadžibine 1990-1999. godine, 42 vojna invalida i 80 registrovanih boraca.

Izvor:

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare