Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli

Sajam zapošljavanja organizuje se u Bačkoj Topoli, u prostorijama Doma kulture (Glavna ulica br. 12), u sredu, 8. novembra, od 10 do 13 časova, pod pokroviteljstvom Ispostave Bačka Topola subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Na ovoj manifestaciji svoju potrebu za zapošljavanjem više od 350 radnika različitih obrazovnih profila iskazalo je 18 poslodavaca. Ovo predstavlja odličnu šansu za sve nezaposlene osobe da pronađu posao koji odgovara njihovoj stručnoj spremi i interesovanjima, bilo da je reč o osnovnom zanimanju ili alternativnim opcijama.

Među traženim zanimanjima su operateri u proizvodnji iz oblasti mašinske, elektro, tekstilne i prehrambene industrije sa završenom osnovnom školom, zavarivači, bravari, operateri na CNC mašinama, proizvođači proizvoda od plastike i gume, kao i opreme za auto industriju, viljuškaristi, administrativni radnici, konsultanti prodaje, magacioneri, prodavci, radnici obezbeđenja, vozači sa C kategorijom, farbari, stolari, mašinski inženjeri, elektro inženjeri i inženjeri zaštite bilja.

Nezaposleni će imati priliku da na Sajmu zapošljavanja uspostave direktan kontakt sa velikim brojem poslodavaca, predstave se, izlože svoje profesionalne veštine, ostave pozitivan utisak, kao i da predaju svoje radne biografije (CV) i prijave za posao. U direktnom kontaktu sa kandidatima, poslodavci će pregledati radne biografije, obaviti preliminarne razgovore i možda čak i odmah dogovoriti uslove za zapošljavanje.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare