Sastanak Pčelara u MZ Topola: Otvoren za Sve Zainteresovane

U petak, 22 decembra 2023. godine održaće se sastanak Udruženja pčelara Bačke Topole. Sastanak će početi u 17 časova u prostorijama Mesne Zajednice Topola, a na njemu će se raspravljati o važnim temama koje se tiču pčelarstva u regionu.

Ovaj događaj je odlična prilika za sve sadašnje i buduće pčelare, kao i za one koji su samo zainteresovani za ovu temu, da se upoznaju, razmene iskustva, i diskutuju o izazovima i prilikama u pčelarstvu. Sastanak će biti fokusiran na unapređenje pčelarskih praksi, zaštitu pčela, kao i na mogućnosti za razvoj lokalnog pčelarstva.

Za sve one koji možda razmišljaju o ulasku u svet pčelarstva, ovo će biti idealna prilika da dobiju uvid u ovu fascinantnu delatnost i da se upoznaju sa iskusnim pčelarima koji mogu da pruže korisne savete i smernice.

Takođe, sastanak je otvoren za sve građane, bez obzira na prethodno iskustvo u pčelarstvu.

Pored diskusija, planirane su i prezentacije o najnovijim trendovima u pčelarstvu, kao i o najboljim praksama za očuvanje zdravlja pčela.

Zainteresovani za ovaj sastanak mogu se obratiti organizatorima za više informacija ili jednostavno doći u naznačeno vreme.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
5 1 glas
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare