Sazvana Prva sednica Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine

NOVI SAD – Predsednik Skupštine AP Vojvodine Momo Čolaković sazvao je Prvu sednicu Skupštine AP Vojvodine za petak, 09. februar 2024. godine u 10.00 časova.
Saglasno članu 9. Pokrajinske skupštinske odluke o Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine („Službeni list APV“, broj: 28/14) i članu 5. Poslovnika o radu Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine („ Službeni list APV“, broj: 60/2018 – prečišćen tekst), na prvoj sednici Skupštine, potvrđuju se mandati poslanika, obrazuju poslaničke grupe, vrši se izbor predsednika i potpredsednika Skupštine, imenuje se generalni sekretar Skupštine, a mogu se obrazovati i radna tela Skupštine.
Prethodno, Pokrajinska izborna komisija je na 29. sednici utvrdila Izveštaj o sprovedenim izborima za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine održanim 17. i 30. decembra 2023. godine, koji je u skladu sa članom 23. stav 1. tačka 21) Pokrajinske skupštinske odluke o izboru poslanika u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine (“Službeni list APV”, br. 40/2023), podnela Skupštini.
Izvor: Vojvodinauživo
Foto: Skupština Vojvodine

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare