Kreativna Radionica za Decu u Biblioteci „Eržebet Juhas“

Foto: Biblioteka „Eržebet Juhas“

Biblioteka „Eržebet Juhas“ u Bačkoj Topoli s ponosom najavljuje održavanje kreativne radionice namenjene najmlađim ljubiteljima knjiga i umetnosti. Ovaj događaj će se odvijati od 26. do 29. decembra, pružajući deci nižih razreda osnovne škole, kao i predškolskoj deci, jedinstvenu priliku da razvijaju svoje kreativne veštine u inspirativnom okruženju biblioteke.

Radionica je zamišljena kao serija interaktivnih aktivnosti koje će voditi iskusni animatori i umetnici. Deca će imati priliku da se upuste u svet mašte i kreativnosti kroz različite oblike umetničkog izraza, uključujući crtanje, slikanje, čitanje i pripovedanje. Ovo će biti idealna prilika za decu da razvijaju svoje umetničke talente, kao i da nauče nove veštine u prijateljskoj i podržavajućoj atmosferi.

Učešće na radionici košta 1000 dinara, što je simbolična cena koja pokriva troškove materijala i opreme potrebne za radionicu. S obzirom na ograničeni broj mesta, roditelji se podstiču da prijave svoju decu najkasnije do 22. decembra.

Za više informacija o radionici, roditelji i staratelji mogu kontaktirati organizatore putem telefona na brojeve 061/301-34-56 ili 066/903-42-99.

Izvor:

Biblioteka „Eržebet Juhas“

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare