Bačkotopolske stonoteniserke nastavljaju niz uspeha: Sjajni rezultati na turnirima u Novom Sadu i Subotici

Bačka Topola ponosno nastavlja da slavi uspehe svojih mladih stonoteniskih talenata. Tokom proteklog vikenda, Novi Sad je bio domaćin prestižnog stonoteniskog turnira za mlađe kategorije, gde su se istakle članice stonoteniskog kluba TSC iz Bačke Topole. U konkurenciji devojčica do 8 godina, Hana Juhas se izborila za impresivno drugo mesto, dok je Kiara Džurnik osvojila treće mesto, pokazujući izvanredan talenat i posvećenost ovom sportu.

Paralelno s ovim događajem, u Subotici je održan treći bodovni turnir za seniorke. Predstavnica bačkotopolskog kluba, Ana Nikoiani Červik, demonstrirala je svoje veštine i strategiju igre osvajanjem trećeg mesta. Njen uspeh na ovom turniru još jednom potvrđuje rastući potencijal i snagu stonotenisa u Bačkoj Topoli.

Ovi rezultati predstavljaju značajan uspeh za stonoteniski klub TSC i doprinose daljem razvoju i popularizaciji ovog sporta u Bačkoj Topoli. Klub kontinuirano radi na unapređenju uslova za trening i takmičenje, te pruža podršku mladim talentima da ostvare svoje sportske ambicije. Ovakvi uspesi su važni ne samo za klub, već i za celu lokalnu zajednicu, budući da promovišu sport i zdrav način života među mladima.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare