Ivanišević i Avramov – Kraljice Taekwon-doa na Međunarodnom Turniru

Na nedavno održanom međunarodnom takmičenju u taekwon-dou, „KING OF TAEKWON-DO“, koje je privuklo preko 1500 takmičara iz 16 različitih država, dve izuzetne sportistkinje iz Srbije postigle su zapažene uspehe. Miona Ivanišević i Lena Avramov, članice Taekwon-do kluba Bajša, uspele su da se istaknu u ovom prestižnom događaju, osvojivši prva mesta u svojim kategorijama.

Ovaj turnir, koji se smatra jednim od najznačajnijih u taekwon-do sportu, svake godine okuplja najbolje takmičare iz celog sveta. Učestvovanje i uspeh na ovakvom događaju predstavlja veliko priznanje i potvrdu kvaliteta za svakog sportistu. Ivanišević i Avramov su svojim izuzetnim nastupima ne samo osvojile zlato u svojim kategorijama, već su i stekle titulu „Kraljica Taekwon-doa“, što predstavlja izuzetno dostignuće u ovom borilačkom sportu.

Iza ovih uspeha stoji mukotrpan rad, trening i posvećenost. Taekwon-do klub Bajša, iz kojeg dolaze ove talentovane sportistkinje, poznat je po svom kvalitetnom programu i stručnom osoblju, koje je imalo ključnu ulogu u pripremi Ivanišević i Avramov za takmičenje. Njihova pobeda je rezultat ne samo njihove individualne veštine, već i podrške i zajedništva koje klub pruža svojim članovima.

Ovaj uspeh ima veliki značaj ne samo za klub, već i za promociju taekwon-doa sporta u Srbiji. Dokazuje da Srbija ima izuzetne talente u borilačkim sportovima i da se može nadmetati na najvišem međunarodnom nivou.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
5 1 glas
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare