Poziv volonterima za pripremu za jesenju sadnju

U susret jesenjoj sezoni sadnje, naša zajednica se priprema za važan ekološki poduhvat – zanavljanje oštećenih i propalih sadnica u lokalnim drvoredima. Ovaj projekat ima za cilj ne samo obnovu zelenila, već i unapređenje ekološkog aspekta naših naselja. Za subotu je zakazano bušenje rupa za sadnju, a plan je ambiciozan i zahteva dodatnu radnu snagu.

Naime, neki od uobičajenih volontera imaju radne obaveze, pa se nadamo da ćemo privući nove volontere željne da doprinesu svojoj zajednici. Radovi će se odvijati na dve lokacije: od Zobnatice do Malog Beograda, i od Bačke Topole do Bačkog Sokolca, sa početnom tačkom kod vojnog skladišta. Idealno, potrebno nam je osam volontera kako bismo efikasno pokrili obe lokacije.

Očekuje nas posao koji će trajati oko četiri sata. Rad će uključivati bušenje rupa, obeležavanje pravca kanapom, i čišćenje mesta za sadnju. Uzimajući u obzir mogućnost kišovitog vremena, savetujemo volontere da se obuku prikladno za rad na otvorenom.

Svi zainteresovani za učešće u ovom ekološkom poduhvatu mogu se javiti na email zelenozvonce@gmail.com ili poslati poruku na našu stranicu.

Ovo je odlična prilika da se angažujete u lokalnoj zajednici, doprinesete očuvanju prirode i provedete vreme na svežem vazduhu.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare