Završena peta akcija prikupljanja elektronskog otpada

Nakon mesec dana intezivnog rada i truda, peta akcija prikupljanja elektronskog otpada, započetak početkom oktobra, uspešno je završena juče. Ova akcija sada već ima petogodišnju tradiciju, a ima za cilj proširenje i zanavljanje drvoreda u našoj opštini.

Tokom trajanja akcije, građani su imali priliku da doprinesu ovom ekološkom poduhvatu doniranjem elektronskog otpada. Od televizora, računara i mobilnih telefona, do kućnih bioskopa i DVD plejera, mnogi su se odazvali pozivu i pomogli u realizaciji ove akcije.

Građani su pokazali visok nivo svesti o značaju očuvanja životne sredine i aktivno su učestvovali u akciji.

Na kraju, možemo reći da je akcija bila uspešna i da smo zajedničkim snagama doprineli obnovi i očuvanju naših drvoreda. Ovaj poduhvat je još jedan dokaz da kada se udruže snage građana i lokalne zajednice, možemo postići značajne promene i doprineti boljem i zdravijem okruženju za sve nas.

Sledeći korak je organizovanje prevoza za elektronski otpad i kupovina sadnica, a zatim i zanavljanje oštećenih i isušenih sadnica. Zeleno Zvonce nastavlja da zajedno sa sugrađanima radi na očuvanju i unapređenju drvoreda na prilaznim deonicama naše opštine.

Peta akcija prikupljanja elektronskog otpada 01.10 – 31.10.2023.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
5 3 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare